Верификация в Winbet

Един от най-важните етапи при регистриране в Winbet, се нарича верификация на данни. Последната е свързана с подаване на лични документи към букмейкъра, за да може той да установи самоличността Ви и да Ви позволи да изтеглите печалбите от залозите в уебсайта.

Защо Winbet изисква верификация?

След като преминете през регистриране на адрес winbet.bg, ще трябва да докажете, че Вие сте човекът, който е създал акаунта. Ако не се верифицирате операторът няма как да знае кой е човекът създал този профил. Има риск друго лице да е създало акаунта и да залага от ваше име. Ето защо се изисква да изпратите сканиран личен документ от двете страни и цветно, за да се идентифицирате. Това е стандартна процедура, която се изисква от почти всички букмейкъри.

Вход в сайта на Winbet

В общи линии можем да кажем, че самата верификация на данните, е правилното решение и за самия играч, тъй като спира опитите за злоупотреба с лични данни и не позволява на анонимни лица да залагат на хазарт от ваше име. Това е и главната причина тази процедура да съществува в уебсайта.

Ако изпитвате някакви притеснения относно съхранението на данните Ви, то нямате повод за това, защото Уинбет се задължава да ги пази по най-добрия начин и да ги използва по предназначение. Вашите данни не се преотстъпват на трети лица и се пазят в добре защитена от пробиви система.

Какви лични документи се приемат за верификация?

Личните документи, които можете да пуснете към оператора, за да се верифицирате са: лична карта, паспорт или шофьорска книжа. И в трите случая, е нужно да сканирате документа от двете страни, снимката да бъде цветна и да се вижда добре. След като ги подадете, се изчаква кратък период от 2 – 3 дни за преглеждане, сверяване и одобрение на подадената от Вас кандидатура. Това е изискване на всички онлайн букмейкърите.

Ако по време на процеса на верифициране възникнат въпроси или проблеми

Вие ще разберете, че акаунтът е верифициран, след като получите известие по имейл. Ако не получите такова, е нужно да се свържете с чата на живо, за да установите какъв е проблемът. Персоналът на Уинбет ще Ви съдейства, така че няма да имате каквито и да е проблеми.

Самото удостоверяване на самоличността Ви няма да трае дълго време и в някои случаи става за по-малко от 2 дни. Разбира се, ако персоналът, който преглежда заявките е твърде зает, може да се наложи да чакате три или повече дни, но това се случва рядко, както сме се убедили сами.

Какви ограничения може да постави Winbet, ако не преминете процеса на верификация?

На първо място опцията за теглене в Winbet няма да работи при вас. И дори да сте спечелили от залозите си, няма как да си вземете наградите, защото достъпът до тях е затворен и изчаква верификация. Освен това, ако чакате прекалено дълго, за да изпратите пълните данни с копие на документите за самоличност, то те могат да бъдат изискани. Възможни са и допълнителни ограничения на акаунта Ви, които се изразяват в блокиране на залози, премахване на някои функции, та даже и затваряне на целия акаунт.

Тук трябва да отбележим, че никой не Ви задължава да се верифицирате непосредствено след отварянето на акаунта. Може да минат дни, та даже и седмици, и дори цял месец преди да решите какво да направите. Лично ние не Ви съветваме да не мислите дълго време по казуса.

За да избегнете каквито и да е ограничения и лимити на акаунта, Ви препоръчваме да се верифицирате не по-късно от 2 месеца, след като сте открили сметката си. Така ще получите право да използвате всички възможности на онлайн платформата, без рестрикции и ограничения.

Потвърждаване на верификацията

До тук стана ясно, че ако няма верификация, няма и теглене. Що се касае до самото потвърждаване на верификацията, то идва при Вас чрез имейл, в който е упоменато, че вече сте верифициран клиент и можете да използвате всички опции в сайта. При положение, че има отчетени грешки, ще се наложи повторно верифициране. От поддръжката ще Ви обяснят какво не е наред със сканираните документи, за да коригирате грешката си, и да продължите напред.

Да, понякога верификацията не става от първия път. Това се дължи на лошо копие на лична карта или шофьорска книжка, в което не се виждат данните Ви и е нечетливо. Така поставени нещата ще получите отхвърляне на кандидатурата, и ще се наложи да се опитате отново. Това обаче не е голяма бъде и няма смисъл да изпадате в паника, просо скенера, който сте използвали не е бил с добра качество. Познаваме много потребители, които снимат картите си със смартфон. Това може да мине, но е задължително качеството на снимката да бъде много добро, за да успеете.

Мнения за верификация на акаунт в Winbet

Условията на Winbet за верифициране на акаунта не са сложни и не се различават по нищо от тези на конкурентните сайтове за залагане на спорт, виртуални спортове, казино и прочие игри. Лично се убедихме, а и прочетохме отзиви за Winbet, че няма нищо сложно в това да се идентифицирате в платформата. Вслушайте се в съветите ни и няма да имате проблеми, ако пък се затрудните с нещо, не се колебайте да потърсите съдействие от помощния персонал чрез чата на живо или връзка по телефона. Служителите на букмейкъра са много отзивчиви, и ще Ви помогнат винаги.