Депозит на пари в Winbet

За да се възползвате от предложенията за онлайн залози в Winbet, трябва да направите депозит. Много хора не разбират значението на депозирането, но то е изключително просто и разбираемо. За да се залага в платформата, е нужно да захраните сметката в сайта, а това става чрез използване на един от многото методи за прехвърляне на пари. И, за да получите още по-детайлна информация, то не бива да пропускате подробното ръководство в нашата статия.

Как да отворите страницата с методите за депозиране?

Първото, което трябва да знаете е, че страницата с методи за депозиране е достъпна след като сте се регистрирали в сайта на букмейкъра. Ако сте клиент на Уинбет влезте в акаунта си, и ще видите всички налични начини за депозиране и теглене. На ваше разположение са не един или два метода, така че можете да селектирате най-удобния начин за плащане, според критериите ви.

Вход в сайта на Winbet

Точно до псевдонима Ви в горната дясна част, е разположен зеленият бутон „Депозит“, който Ви отвежда към възможните варианти за прехвърляне на пари от лични сметки или онлайн портфейли към сметката ви в Уинбет. Натискайки бутона се отварят три графи, като първата е „Депозит“, втората „Изтегляния“ и третата „История“ в момента Ви трябва първата графа, тъй като там се намират методите за депозиране, както и полето за сума за захранване на сметката Ви.

Първото поле в секция „Депозит“ се казва метод. След като щракнете на него се появява падащо меню с начини на плащане. По-долу ще разгледаме какви са те. Изберете си подходящ метод и кликнете на него. След това имате поле, в което се въвежда сумата, която искате да трансферирате в сметката си в сайта. Напишете и нея и потвърдете от зеления бутон „Депозит“.

Какви методи за депозиране са представени от Winbet?

Към момента букмейкърът Ви дава шест метода за депозит, сред които съществуват банкови карти, платежни терминали, електронни портмонета, каса за комунални услуги – EasyPay и банкови преводи. По-долу Ви представяме списъка с всеки един от достъпните методи:

 • Плащане по EasyPay – след като въведете желаната сума получавате код за плащане, който се предава на касиера на касата на ИзиПей. Той изпълнява депозита в реално време и парите постъпват в игралната сметка, без да има нито минута забавяне;
 • Банков превод – при него се изчаква определен период от време. Избирайки тази опция, ще се отворят допълнителни графи, в които се вписват IBAN, BIC , име на банка и други;
 • bg – това е български интернет портфейл, с който можете да прехвърлите средства от личната Ви или фирмена банкова сметка към игралната сметка в Уинбет;
 • CASHTERMINAL – платежните терминали могат да се намерят на най-различни места. По магазини, офиси на мобилни оператори, книжарници и други. Преводът на пари към виртуалната Ви сметка в сайта за залози става за броени секунди;
 • Банкова карта – без значение, дали използвате дебитна, или кредитна карта, можете да захраните сметка си в Winbet за кратко време. Това става бързо и лесно от менюто;
 • Skrill – още едно онлайн портмоне за бърз депозит в системата на оператора;

Долният лимит за депозиране

В Winbet има долен лимит за депозиране, който трябва да имате предвид. Това е минималната сума, която е необходимо да внесете, ако искате депозитът да мине. В зависимост от метода този долен лимит, може да претърпи промени, така че винаги съблюдавайте таблицата за платежни методи, която ще откриете в уебсайта. А ето и как стоят нещата с лимитите към актуалния момент:

 • EasyPay – 10 лева;
 • Банков превод – 10 лева;
 • bg – 10 лева
 • Банкова карта – 10 лева;
 • Skrill – 10 лева;
 • CASHTERMINAL – 10 лева;

Това, което разбираме е, че минималният праг за депозиране е 10 лева при всички достъпни методи. Това може да претърпи промени, но ние заварихме нещата в този им вид и Ви ги предаваме, както сме ги прочели в сайта. И, ако вложите усилия да проверите, ще стигнете до извода, че сме прави. В случай на промени ще Ви известим в тази статия посветена на депозита.

Изберете метода на депозиране и попълнете допълнителната информация, ако се изисква

Когато изберете метод да депозирате, ще трябва да въведете допълнителна информация, ако тя се изисква. Освен сумата, която желаете да преведете в игралната си сметка, се налага да впишете различни данни, според начина на прехвърляне на пари. При портфейла Skrill ще се наложи да влезете в акаунта си с юзър нейм и парола, при банковия трансфер се изискват данни на сметката Ви, както и при вкарване на средства с дебитна карта. Що се касае до зареждането на суми с кеш терминал или каса на ИзиПей, то там няма такива подробности и можете да депозирате веднага.

Обобщение

За всички играчи, които се насочват към онлайн залагания в Winbet, се изисква да направят депозит. Вие можете да изберете метод, като се водите от допустимата минимална сума и факторът удобство. По-горе Ви запознахме подробно с начините за депозиране, тъй че едва ли ще имате някакви проблеми, когато играете в сайта. А сега Ви желаем много печалби и успехи!