WinBet Електронни спортове

Една от новите мании при феновете на залози, се нарича електронните спортове. Това са популярни компютърни игри, които се играят от два или повече отбора в мултиплеър вариант. Играчите в букмейкърските сайтове, трябва да познаят кой отбор ще спечели. Такива е-спортове могат да се открият в Winbet, като операторът предлага голямо разнообразие от турнири и събития.

Как да влезете в секция за е-спортове в Winbet и да видите какви е-спортове се предлагат?

За да видите какви е-спортове предлага Winbet, трябва да застъпите секция Спорт от главното меню и да се ориентирате към лявото меню, където са изброени спортовете, на които можете да залагате. Едно от предложенията е Е-спортове на живо, като от Вас се изисква да кликнете на него, за да Ви се зареди новия прозорец, където ще бъдат показани всички събития в реално време.

Вход в сайта на Winbet

Ако искате да видите какви е-спортове предлага winbet, кликнете на курсора и там ще се отвори падащо меню със съответните възможности за избор. На ваше разположение са множество игри, сред които Кънтър-Страйк, Лийг оф Леджендс, Дота, Оувъруоч и други. Показват се и отделни турнири, като Мидас Мод плейофи, Про Лига, Гранд Мастърс Америка и така нататък. Вие избирате къде искате да играете и залагате.

Ако вече сте готови с избори си, то цъкнете на дадено събитие, за да видите опциите за залози, коефициентите и останалите подробности. По-долу ще Ви обясним как се поставя залог и какви са допълнителните пазари. А сега е време да погледнем електронните спортове в детайли.

Изборът от е-спортове – по категории и по популярни заглавия

Разглеждайки всички електронни спортове в Уинбет считаме, че букмейкърът е дал немалко заглавия за поставяне на залози. Това са и най-известните игри в световен мащаб, така че със сигурност си заслужава да ги разгледаме по категории и популярни заглавия.

  • Започваме с категорията „Blizzard”, която Ви позволява да залагате на Mythic Dungeon Invitational турнира по Тук можете да изберете един от петте участника, който да спечели турнира. За всеки един тим си има съответните коефициенти, вариращи между 2.00 и 100.00.
  • Категорията „Esl” пък Ви дава достъп до турнира по Дота, Кънтър-Страйк и някои други игри от Про лигата. Тук има много участващи отбори, като Вие залагате със знаци 1 или 2 за победител в мачовете; 
  • Избирайки секция „Дота“ ще се появи вертикално меню с няколко турнира, а именно ESL и Midas Mode плейофи. Разбира се, тук може да видите и всички нови турнири по Дота;
  • Натискайки върху Кънтър-страйк се показват турнири от различни точки на света. Така например, можете да изберете ECS лига, ESL VIP лига, ESEA, Премиър дивизия и т.н.
  • Други – има и още категории, където ще видите турнири по Хартстоун, СтарКрафт, Лийг оф Леджендс и най-известните електронните спортове по света;

Как да направите залог в секцията за е-спортове?

Залаганията се правят по познатия начин. Първо трябва да си изберете игра, след като се появят участниците в даден турнир кликвате върху тях, а на екрана Ви ще се появят два знака за победител – 1 или 2. За всеки знак са изписани коефициентите, които важат към срещата.

Кликвате с мишката на знак 1, ако смятате, че този тим ще спечели двубоя, или на знак 2, ако прогнозирате, че съперникът ще победи. Тук за разлика от спортните залагания не съществува възможност за равенство. Един от двата отбора задължително трябва да излезе победител.

Пазарите, от които можете да избирате при е-спортовете

И тук, както при други спортни събития, получавате повече от една опция за залог. По-горе споменахме, че основният избор е за победител в събитието, но има и още няколко опции (пазари) за залагане. Така например, може да се прогнозира не само отделен мач, а победителя в целия турнир. Изброени са всички участващи тимове, а Вие давате прогноза кой ще спечели турнира. Това обаче не е всичко, тъй като в Уинбет има и други интересни предложения.

Играчът може да залага на победил в карти 1, 2, 3 и т.н. касаещи се до стратегическите игри. Също така има възможност за залог на хендикап и общ брой карти. Отделните опции за игра са с повишена сложност, но и респективно носят по-високи коефициенти. Именно от сложността на пазарите зависят и ставките към тях. Колкото по-трудна е прогнозата, толкова повече са парите.

Да, не можем да кажем, че е-спортовете предлагат кой знае какво разнообразие от видове залози, но пък ако ги познавате и имате малко късмет, ще се поздравите с добра печалба.

Какво е характерно за събитията в е-спортовете, предлагани от Winbet?

На първо време, трябва да се спомене безспорния факт, че Уинбет предлага множество събития. Секцията за е-спортове е богата на игри и не е забравен нито един голям турнир. Освен това в сайта на букмейкъра са сложени най-известните заглавия от цял свят. Малко са онлайн платформите с такова богатство в секцията за е-спортове, като това е голямото предимство на компанията.

Турнирни битки се предлагат от различни континенти, като Европа, Америка, Азия и други. Хубавото е, че повечето мачове се разиграват на живо пред екраните Ви и дори имате шанса да направите залог при вече започнала среща. Ставките към турнирите не са никак ниски и се доближават то тези при останалите спортове, като футбола, баскетбола, тениса и прочие.

Обобщение

Winbet надмина очакванията ни относно електронните спортове онлайн. Много компютърни игри, много отбори, много лиги и не на последно място десетки пазари за залог. Всичко това идва да рече, че букмейкърът е вложил големи старания, за да демонстрира потенциала си. Ако си търсите уебсайт, в който да залагате на е-спортове, то това е Winbet. Разбира се, независимо, че става дума за спортове във виртуалното пространство и тук има риск от загуба, така че бъдете внимателни, когато играете и инвестирате истински пари.