Теглене на пари от Winbet

Да изтеглите печалбите си от Winbet не е никак сложно. Разполагате с  множество методи за плащане, така че едва ли ще се сблъскате с някакви затруднения. Въпреки това ние сме длъжни да обърнем подобаващо внимание на тази част от участието Ви в спортните залагания и онлайн казиното в сайта, за да придобиете представа какво е нужно за прибиране на парите.

Непременно трябва да сте преминали процеса на Верификация

В легитимните сайтове за залагания винаги има изискване за верифициране на данни. В този ред на мисли, щом сте преминали през регистрация в Уинбет, трябва да направите и верификация. За самия процес сме обяснили в отделна статия, която можете да прочетете, но общо взето става дума за подаване на лични документи към букмейкъра, с които да идентифицирате профила си.

Вход в сайта на Winbet

Отсъствието на верификация не Ви позволява да използвате опцията – теглене на пари от Уинбет. С други думи, дори да сте направили депозит, и да сте постигнали някакви печалби, то те ще останат в сметката Ви, докато не си верифицирате данните. Едва тогава ще получите достъп до различните методи за дърпане на пари, и ще можете да се сдобиете с честно спечелените от Вас суми в сайта.

Процесът на теглене

След като сте се регистрирали в система за хазартни игри на Уинбет, ще разполагат със свои собствен личен профил, който предлага различни опции. Той се намира в горния десен ъгъл, а след като кликнете на него ще се покажат най-различни възможности за избор, сред които са профил, депозити, бонуси и история. За да стигнете до тегленията натиснете върху опцията „Профил“.

В прозореца, който ще се зареди от Вас има няколко подраздела. Вас Ви интересуват „Депозити и изтегляния“. Маркирайте подраздела и ще видите още един нов прозорец. Той също съдържа подкатегории, като депозити, изтегляния и история. Насочете се към „Изтегляния“, за да ви се разкрият вариантите за теглене на пари. Всички те са поместени в едно общо падащо меню.

Как да прегледате методите за теглене, предлагани от Winbet?

По-горе уточнихме, че за да стигнете до подходящ начин за плащане, е нужно да влезете в профила си и да стигнете до подраздела „Изтегляния“. От падащото меню ще селектирате най-добрия вариант да вземете парите си. Общо взето съществуващите методи са същите, както и при депозит, като и тук има лимити, с които потребителят трябва да се съобрази. Нека ги видим:

  • Кредитна или дебитна карта – мин. 30 лева;
  • Плащане на печалба по EasyPay – мин. 30 лева;
  • Превод по банков път – мин. 30 лева;
  • Изплащане по Skrill – мин. 30 лева;
  • Теглене от bg – мин. 30 лева;

Тези са начините за изтегляне на пари, както и лимитите, с които би трябвало да се съобразите, ако искате да получите заработките си. Ако не сте достигнали 30 лева, то това означава, че не можете да си вземете паричната награда. Все пак проверявайте редовно политиката и начини на плащания на букмейкъра, защото тя може да претърпите дадени промени.

Сроковете за извършване на тегления

Един от най-честите въпроси на клиентите на Winbet е в какъв срок могат да получат спечелените средства. Отговорът зависи от метода за изтегляния, на който се спрете, тъй като всеки един от тях крие някакви специфики. Предлагаме Ви да видите времето за теглене към всеки метод:

  • Теглене с банкова карта – от два до десет работни дни;
  • Теглене на каса на ИзиПей – веднага;
  • Теглене чрез bg – веднага;
  • Теглене от банка – от два до десет работни дни;
  • Теглене чрез Skrill – няма информация;

В такива срокове можете да се сдобиете със средствата си в зависимост кой от предложените начини за изплащане ще посочите за подходящ. Ако по някаква причина парите Ви закъснеят след направената заявка, е нужно да се обадите на поддръжката или да използвате чата за контакт, където да попитате защо преводът се бави. Там ще Ви дадат и най-изчерпателната информация.

Обобщение

По брой методи за теглене Winbet може да се сравнява с почти всичките си конкуренти в сферата на електронния хазарт. Минималната сума за теглене е приемлива, така че едва ли ще представлява проблем за Вас. В същото време имате верен партньор в лицето на съпорта на Winbet, който ще Ви помогне, ако изпитвате някакъв вид трудности, когато прибирате заработените печалби. Ние лично не срещнахме премеждия по пътя на тегленето в сайта, и се надяваме този материал да Ви бъде от полза, когато се стигне до най-сладкия момент, а именно взимането на парите.